
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش فوق العاده کود مرغ و ارسال به سراسر کشور
دوره آموزش جامع متره و برآورد موسسه آموزش عالی آزاد خردمند
کباب سیخ کن پرسی
بیمه ایران - مشاوره وصدورفوری انواع بیمه
طراحی و اجرای غرفه های نمایشگاهی
فروش و اجرای سقف کاذب و کناف
معماری و دکوراسیون داخلی
شرکت کنترل زیمنس نمایندگی زیمنس در تهران
پایان نامه تحلیل آماری چاپ مقاله
نرم افزار دیجیتال ساینیج فرابین
اجاره کلاس درس در زنجان
خریدار جک ساختمانی دست دوم 4 متری 1000 عدد کرج