
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تحلیل آماری
آموزشگاه زبان نصیر (همه سنین و همه زبان ها)
طراحی و اجرای درب چرمی و ضد صدا
تجهیزات تست و اندازه گیری , بهداشت حرفه ای
کپسول کراتینه مو
جشنواره عصر تلکام
پرچم تشریفات77577686
تهیه و توزیع انواع نمک و محصولات نمک ازتولید نمک تا مصرف نمک
تورهای خاص هوایی
پمپ فشار و کالیبراتور فشار ، فلوک Fluke 718 Fluke 718-1G ,Fluke 718-3
نرم افزار حسابداری پلاک ویژه املاک
خریداروفروشنده ترموکینگ مستعمل