
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
شرکت طراحی سایت,نمونه کار طراحی سایت
پیچ آلن مغزی
واحد پژوهش شرکت فنی مهندسی فناور گستر پیمان
واژینال تایتنینگ
خط خرما
ایران قارچ تامین کننده کمپوست قارچ دکمه ای،خاک پوششی و بذر قارچ دکمه ا
انجام پروژه برنامه نویسی و طراحی سایت در گرگان و ساری
معرفی رشته های علوم انسانی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهر
معماری و دکوراسیون کارچانی
ترمومتر لیزری لوترن
گروه صنعتی شیز
فروش کنسانتره پرتقال-پرتقال