
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
سود پرک اکسین سود
شرکت آبتین تراز ابنیه(آتا)
تعویض قطعات صندلی جک صندلی چرخ صندلی تکنو تک
رطوبت سنج غلات همراه با هکتولیتر
دستگاه ردیابی خودرو و اشخاص GPS GSM
خنک کن هیدرولیک
فروش گیتوی MX60–16S/16 فناوری نیوراک (Newrocktech)
نصب دوربین مدار بسته CNB
پک نرم افزاری آبی شبکه
طراحی و ساخت ماشین های مخصوص ابزارترانسفر(افقی و عمودی) و مونتاژ اتوما
فروش اپارتمان 90 متری
حفاری شمع