
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
لیلیتا اولین گل فروشی آنلاین در شیراز
نصب آنتن مرکزی در مشهد
سررسبدوهدایا95
فروش و صادرات کنسانتره کیوی
چگونه کباب پز خوب انتخاب کنیم ؟
فروش ویژه2دستگاه دیزل ژنراتور 110کیلو وات
کدنویسی متلب آموزش متلب تحلیل آماری
فروش ابزار دقیق و آزمایشگاهی
انواع جک های قدرتی
اعطای نمایندگی در اصفهان
نرم افزار مدیریت دامپروری گاو شیری
اجاره کمپکتور