
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش مرغ 4 ماهه
دوره اینترنتی ایمیل مارکتینگ و روشهای تدوین خبرنامه در بازاریابی درونگ
تصفیه آب معصومی
صادرات و واردات و ترخیص کالا و خریدار خرما و میوه
درایر،پرس اتوماتیک، پرس دستی، انواع فلش
ژل آتش زا رویال
سقف های کاذب و مشبک
متخصص جراحی استخوان و مفاصل و نواقص مادرزادی
فایل چهار کشو ریل دوبل قفل مرکزی*فایل سه و دو کشو ریل دوبل
کلمپ متر دیجیتال 200
ارسال کاتالوگ رایگان انواع برندهای بلبرینگ و رولبرینگ
نگارش،پذیرش و چاپ مقالات در مجلات معتبر