
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دیگ بخار صنعتی ماشین سازی اراک
متال اسپری تکنوصنعت
دیاگ مرسدس بنز STAR COMPACT 3
زهکشی در بام سبز
فروشگاه اینترنتی زیورآلات نقره آراد گلد
نرم افزار فرابر ابزار هوشمندی کسب و کار، انبار داده های سازمانی ، داده
حس خوب زیبایی ( آتریسا )
فروش کیف
عطز جیبی عکس دار اوریجینال
لیفتراک-جرثقیل
اقلام مصرفی پزشکی
طراحی سایت پرسینا