مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
پنکک سه قلو ورساچه اصل
فروش ویلا نوشهر زیر قیمت
فروش دیش 32
خرید میکرودرم
طراحی سایت(موضوع دلخواه) ، بهینه سازی سئو
کابینت استیل , کمد, قفسه استیل ، سینک اسکراب, پمپ بتادین, تخت تشریح جس
کولر گازی 24000 اجنرال کم مصرف، اینورتر، گرید ++A
تورآنتالیاپروازترک ویژه15و22شهریور
a3 - a4 - a5 (توزیع کننده) فروش کاغذ کپی لوکس و هایپر و کپی سنتر مستقی
فروش قالب وردپرس.
پرند فاز 6 . 75 متری
کباب پز تابشی خانگی