
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دیاگ مرسدس بنز STAR COMPACT 3
اموزش فتوشاب وپریمیر
لوازم جانبی حیوانات خانگی
دستگاه هوا ژنراتور
باطری یو پی اس 12 ولت 45 آمپری
اجاره جرثقیل غرب تهران
اعلام حریق,اعلان حریق,نصب اعلام حریق,پشتیبانی اعلام حریق,نقشه اعلام حر
رنگ بندی استارون سامسونگ
فروش فاکس دوو 30 Daewoo
سیستم های مدیریت کیفیت (استانداردها)
خرید اینترنتی ساعت دیواری های مدرن
کارت پرینتر فارگو HDP5000