
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش اسانس خوراکی و صنعتی
چراغ خیابانی LED-مدل سهند 12 وات
پرده هوا مرکز خرید پرده هوای ایران میتسویی
سقف ایزی اسلب
فروش تیغه اکرول به همکار در کرج
ساخت محصولات MDF
انجام پروژه های درسی کامپیوتر
کارت پرینتر نیسکا PR5350
هفت سرویس ویژه در یک بسته!!!
بسته بندی حبوبات
خط 73 89 316 0912 کارکرذه
نرم افزار یکپارچه مالی و اداری سیرمان