
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
ماکت سازی معماری، صنعتی و نمایشگاهی
حصیل رایگان در اروپا به زبان انگلیسی
ای نوتی
انواع موتور برق از 1 کیلووات تا 8 کیلووات 09122630692
شرکت زیمنس در ایران 02166349000
رزرو و قیمت بلیط هواپیما به سرتاسرجهان88487121پارسا گشت
مهماندار
تاکسیمتر جی پی اس ای وی ال تراکر نرخ کرایه
آتلیه هنری راد
فروش تجهیزات شبکه UBNT-MIKROTIK
جت پرینتر فاراپک
خط 801 18 17 0912 درحد صفر