مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
آموزش رایگان مقاله نویسی ISI و علمی – پژوهشی در تهران
آموزش3D max
دوره آموزشی طراحی و اجرای نیروگاه خورشیدی
سایه 24 رنگ ETUD
فروش و پخش پکیج های دیواری شاپه فرانسه در اصفهان
راه اندازی انواع ماشین الات و کارخانه جات صنعتی
فانکشن ژنراتور،سیگنال ژنراتور،سوئیپ فانکشن ژنراتور,سری AG , کمپانی OWO
تایسیز تولید کننده انواع کرکره های گالوانیزه
اطلاعات تخصصی عروسی با تک عروس
طراحی لوگو(نشان تجاری)
فروش دوربین IP-PTZ مدل SD59230S-HV
تولید کننده بادام زمینی ایرانی