
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دیرسوزکننده و نسوز کننده صنایع (Flame Retardant)
خط 32 52 176 0912 درحد صفر
برگزاری دوره آموزشی خلاقیت و کارآفرینی کودکان
Fiber optic cable - کابل فیبر نوری اسمارت
اجرای سقف ، ورق پوشش سقف شیب دار آندولین وآندوویلا
یخساز یخ ساز
ثبت نام همایش برگزیدگان صنعت خراسان رضوی
فروش ادوات موسیقی سازهای بادی چوبی و برنجی
کیسه زباله عمده و جزئی
سفال برجسته مینیاتور_اصفهان
جاروبرقی و شیشه شوی
طلاگستر مرکز فروش دامنه های رند و سایتهای آماده