
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مولتی متر دیجیتال MASTECH – مدل MS8340A
درب ضد سرقت
تهیه و واردات قطعات الکترونیکی و نظامی
حواله پارس دوگانه تحویل بهمن93
فروش عسل پدرام
کاغذ رول حرارتی - صدور فیش مشتری
اطفا حریق,اطفا حریق اتوماتیک آیروسل,اطفا حریق اتاق سرور,اطفا حریقfm200
نرم افزار جامع مدیریت داروخانه
تدریس خصوصی مکالمه زبان انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته با روش ساده وسریع
سنسورهای هوشمند Densit
مرکز تخصصی فروش تجهیزات وایرلس ایران
پیمانکار انواع نرده شیشه ای