
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اعطای نمایندگی
خط 410 3333 0912 کارکرده
شوکیک قنادی ایرانی،یخچال کیک ایرانی
فروش و نصب انواع کولر گازی
خریدار کلوخه باریت حفاری و کریستال
تایسیز تولید کننده انواع کرکره های گالوانیزه
اجرای سازه های بتنی
چراغ استپ ترمز بسیار پر نور باLED برای اتومبیل
کارت اسیلوسکوپ 25 مگاهرتز, کارت اسیلوسکوپ 2کاناله, کارت اسکوپ,مدل ,V
اجرای سقف کاذب و پارتیشن اسپرسا
پابان نامه کارشناسی ارشد,مقالهISI,پایان نامه دکتری
انجام کلیه پروژه های دانشجویی پایان نامه پروپوزال کارشناسی کارشناسی ار