مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
پخش محصولات جهیزیه شرکت شفق
هاشور وسایه ابرو خط چشم خط وحجم لب
دستگاه تولید لیوان یکبارمصرف کاغذی
پمپ وکیوم
دوره اینترنتی ایمیل مارکتینگ و روشهای تدوین خبرنامه در بازاریابی درونگ
ماشین برش رول پی وی سی
جارو کم صدا هتلی
طراحی و چاپ سررسید میلادی
دوربین مداربسته مخابرات تجهیزات شبکه
ابزار آلات بادی آمریکایی سیوکس sioux
اورینگ
صادرات و واردات و ترخیص کالا ، خدمات گمرک مظفری