
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اسکنر اچ پی جی 4050 اچ پی
یخساز اسکاتمن
خرید یخچال ویترینی فروشگاهی Electrolux
هاشور وسایه ابرو خط چشم خط وحجم لب
صادرات کیسه زباله به عراق
شرکت مهندسی و بازرگانی هایدن
:: سایدینگ راحت سازه تولید کننده سایدینگ های فلزی وتولید ساندویچ پانل
خرید، فروش صادرات انواع انجیر خشک استهبان
کارخانه تزپز فروش تمامی لوازمات آشپزخانه صنعتی
صنایع تولیدی ورزشی عابدینی
انجام پروژه های دانشجویی، مهندسی و نرم افزاری
تلفن سانترال مدل KX-DT346