
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
پک آرگون 4.8وکورگون(کربن دی اکسید در آرگون)در سیلندرهای 40 و 50 لیتری
سرور hp
پلمپ دفاتر و نوشتار دفاتر(18 سال سابقه)
Screen protector -Tablet- Maiyer
فروش عمده روغن شترمرغ فرآوری شده اورگانیک
بازاریاب حرفه ای
مرکز فروش عمده انواع باتری و شارژر موبایل
تصفیه آب صنعتی
چاپ روی CD/DVD (سی دی-دی وی دی)چشم جهان 77646008-021
گالری از بهترین و شیک ترین ظروف دکوریجات
اخذ ویزای عراق
فروش گوگرد ایران