
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مواد اولیه و تجهیزات قالبگیری ریخته گری
طراحی وب سایت لاوین تک
تستر عایق, میگر, مدل ,TES – 3660ساخت کمپانی TES تایوان
باطری های یو پی اس ولتکس تحت لیسانس کره جنوبی
چاپ دیجیتال فانوس چاپ پلات ،چاپ لمینیت ، چاپ سی دی ، و ...
استرالیا - شنگن
دوره تخصصی آموزش ساخت نرم افزارهای چند رسانه ای
اجرای سقف با تیرچه پیش تنیده ایران
فروش رب گوجه فرنگی
ارزیابی شنوایی آوا
جایگاه تعویض نوزاد ایده آل
نماینده زیمنس و اتوماسیون زیمنس در تهران 02166349000