
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
کنکور دکتری
میکسر 1.5 تن
توالت فرنگی و کاسه روشویی بین Bien
شرکت نما پوشش خراسان
نمایندگی وانت مزدا
اجاره کلیه تجهیزات نمایشگاهی، ال ای دی، غرفه سازی، ویدئو وال
فروش ویژه دوربین مدار بسته - پکیج عیدانه
نرم افزار نمونه قراردادها 3
ترجمه تخصصی متون رشته مدیریت
شارژ کارتریج پاناسونیک
جی آر سی (جی اف آر سی) چیست؟
اجاره ون اجاره اتوبوس..