
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش روغن خراطین اصل درایران
گلخانه
BELLIN WOOD
شیشه اکاردئونی
عایقکاری و ایزولاسیون
سنسور القایی مکعبی PSN17-8DP آتونیکس
کلاس های آموزشی
سمینارهای کاربردی سازمان شاد کارکنان با انگیزه با دکتر حلت
فروش کنسانتره آناناس
پرچم تشریفات77577686
آشنای با محصولات شرکت تاپ رول ونوع کیفیت آنها
سیستم نگهداری و تعمیرات ماشین آلات