
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
طراحی و اجرا ی سازهlsf ؛ قاب سبک فولادی
شرکت مهندسی پزشکی مهرطب
مدارک مورد نیاز ساخت کارخانجات انواع قیر
حفاری شمع
تامین سرمایه ، سرمایه گذاری
فروش انواع کمپکتور ( کامپکتور )
فروش برند تجاری
دوره تربیت کارشناس طراحی فرآیند - 128 ساعت
سیحون
نرم افزار فروشگاهی آریا
بالابر صنعتی الکتروهیدرولیک
ارزانترین نرخ بلیط هواپیما