
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
هارد SSD 128
شرکت ایران ایلومینیت
مشاوره و اجرای نوسازی بنا
ترخیص،واردات،صادرات کالا
شرینک رول طاقه
پوشش انواع آلاچیق 09123087806
آموزش تخصصی نگارش پایان نامه ویژه رشته های علوم انسانی،
پرینتر سوزنی اپسون LQ350
تورارزان نوروز1394 تورلحظه آخری نوروز1394
دوره آموزش جامع اس پی اس اس (spss)در تهران موسسه چشم انداز هزاره سوم
فروش لنت ترمز مزدا 323 نیو 3
برگزاری دوره آموزشی خلاقیت و کارآفرینی کودکان