
	مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
	- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
	- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
	- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
	- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
	- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
	- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
	- و دهها مزیت دیگر
	مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
	ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
	وبسایت: shaygangroup.com
				اینورتر مارک LG-LS
				تابلو سازی حروف برجسته چلنیوم
				تزیینات شب یلدا
				طراحی سایت پارسه
				پیمانکاری و استادکاری ابراهیم زلفعلی زاده در گیلان
				پک آرگون 4.8وکورگون(کربن دی اکسید در آرگون)در سیلندرهای 40 و 50 لیتری
				قرص چاق کننده صورت (fat face)
				پخش عمده و واردات دوربین مدار بسته
				غرفه سازی نمایشگاهی، ارزان تر از همه جا
				سردوشی و ماساژور حمام
				واکس موی داکس اصل آمریکا - dax hair wax
				دستگاه کفشوی بخار