
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
میکسر 1.5 تن
فـروش واجـاره تلویزیون های شهری مخصوص مسـابقات بزرگ ورزشـی
دستگاه قالیشور دستی | دستگاه قالیشور دو فرچه | دوبرسه
فروش معدن خاک نسوز سپارده-زرمش
متخصص گوش حلق بینی
دفتر فنی و مهندسی آبتین
دوره تربیت کارشناس روشنایی و نور پردازی - 88 ساعت
آموزش نقاشی باارائه مدرک بین المللی
کولر گازی 30000 ال جی کم مصرف، اینورتر، گرید ++A
شرکت فاران صنعت (گازهای صنعتی، آزمایشگاهی و ابزاردقیق)
کدنویسی متلب آموزش متلب تحلیل آماری
پارکینگ