مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مشاوره حقوقی و وکالت موسسه حقوقی رواق عدالت
سام طب
خدمات ساخت ، جوشکاری و آهنگری
فروش ویژه پاور بانک های Longtron در ایران توسط شرکت آبانگان
لوازم لیفتراک تویوتا
فروش دستگاههای پلاتر – لمینیتور – اسکنرنقشه – کپی رنگی
نرم افزار مدیریت دامپروری گاو شیری
اخذ ویزای سوئد (شینگن)
مجموعه ای از حرفه ای ترین وسایل ورزشی روز دنیا
عقد قرارداد پشتیبانی
جذب مدرس عکاسی
درب وپنجره آلومینیوم دوجداره