
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
محصولات دی پنل
لامپ کم مصرف
فروش انواع پراب های التراسونیک ، تست بلوک های V1 ،بلوک کالیبراسیون V2
شرکت آترین شیمی آذرداد
طراحی محصولات گرافیکی
لوازم یکبار مصرف مخصوص اپیلاسیون
اخذ ویزای شینگن
متال پرشین دنیای لوله هیدرولیک
ایمیل مارکتینگ
نمایندگی پخش پکیج و رادیاتور
ساکسفون التو سلمر فرانسه
بیمه دندانپزشکی