
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مجتمع سنگستان آروین اصفهان
دستگاه اسپرسو لامارزوکو
ژل مو تافت اصل آلمانی
شرکت آروان
لوله استیل 316-304
تولید درب و پنجره های UPVC، آلومینیوم و ترمال بریک، نمای شیشه ای فریم
نصب اصولی و تعمیرات تخصصی آنتن مرکزی
تحلیل بورس
شرکت تولیدی تجاری نیلگون (لوله125)
فروش گرمخانه صنعتی غذا
فروشگاه اینترنتی لباس زیر مادیس
نرم افزار حسابداری جامع آهن فروشان معین