
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مشاور واخذ OHSAS 18001
فروش پارچه عمده – تولید لباس کار – روپوش مدرسه – قیمت پایین
تدریس خصوصی آیلتس ، تدریس خصوصی تافل
هواساز
کلینیک کاشت و ترمیم مو پدیده( جوان)
مجموعه تمرین ها و پروژه های محیط سه بعدی کتیا
فروش سیم مهار و سیم مسی فروش تجهیزات چاه ارت
تورهای نوروز 95 ارزان خارجی و ایرانگردی ناخداسفر
تدریس خصوصی زبان ترکی استانبولی Türkçe
ابزار دقیق و اتصالات
بورس لوله های هیدرولیک و سیاندری
آموزش سالیدورک و پی ال سی