
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
ویلا 210 متری، چمستان
مجموعه تمرین ها و پروژه های محیط دوبعدی کتیا
فروش انواع کانکس(ایران کانکس) - کانکس 3*12اداری
شارژ گاز کولر COOL TEST 2
تلفن سانترال مدل KX-DT346
ماساژ و آموزش ماساژ فوق حرفه ای
پارتیشن دوجداره
ادز پارس بزرگترین سامانه هوشمند ارسال پیام انبوه به شبکه های اجتماعی (
طراحی دکوراسیون داخلی
دماسنج دیجیتال رطوبت سنج دماسنج محیط
عرضه اپشنهای فابریک 206.207
لوازم یدکی اورجینال جک و جیلی