
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اکازیون فروش فوری سه دستگاه دیگ بخار 12 تن لووس LOOS ساخت آلمان
تدریس دروس مدرسه و دانشگاه
عرضه و فروش سیم و کابل برق و لوازم شبکه برق فردوس
گینر تاپ سکرت 4.55 کیلویی Weight Gainer 1400 Top Secret Nutrition
باطری لپ تاپ
ترخیص کالا از گمرک بوشهر
طراحی انواع سایت و پرتال با طرح های خلاقانه و جذاب با آمازایران
شارژر موبایل Power Bank
دستگاه بافت مو Hair Braider
ساندویچ ساز anvil
CDآموزشی Power Point2013
تدریس خصوصی زبان انگلیسی