
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
آلاله آسمان آبی-توریکروزه
آفرآنتالیاپروازترک16مرداد
نرم افزار نمونه قراردادها 3
مشاوره رایگان-ثبت برند
انجام پروژه های آباکوس
فروش آبگیر لوله ای فرش و قالی
فروش ویژه لوازم تحریر بمناسبت آغاز سال تحصیلی
کیان ترخیص هاشمی ترخیص کالا از عسلویه
کاشی سرامیک صدیق سرام و پاسارگاد سرام آباده (فروش ویژه)
تور قشم ویژه نوروز
Copper Patch Cable -- پچ کورد اسمارت
نرم افزار مدیران گاوشیری فرانگر