مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
ژوان شن سفید
دوره اینترنتی مدیریت آنلاین کسب و کار
فروشگاه اینترنتی سلام بابا
هاست لینوکس ارزان، دامنه رایگان
والف ساده و استیل
واردات کالاهای خریداری شده شما از دبی و چین
گروه آموزشی دانشجویان شریف
جی آر سی (جی اف آر سی) چیست؟
دستگاه فکس لیزری مدل KX-FLB802
فروش یا معاوضه یک باب مغازه تجاری
GPS EDGE 200 (جی پی اس ورزشی)
مترجم همزمان ترکی استانبولی(Tercüman)