
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
راه اندازی و پشتیبانی شبکه های بی سیم Wireless
ریبون نیمه رنگی YMCKO پرینتر سی یات
فروش دستگاه cnc چوب
فروش قرص چاقی مکس 8000 Max
نصب سفال طبرستان
انواع تجهیزات اندازه گیری تابلو برق در انواع آنالوگ و دیجیتال
مسافرپلاس mosaferplus.com
دارالترجمه رسمی آناهیتا
مشاوره حمل و نقل
نرم افزار حسابداری سپیدار همکاران سیستم
تلفن ثابت در معادن
فروشگاه و پت شاپ حیوانات شبانه روزی درین