
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اجرای خدمات اجرا و تست شبکه های کامپیوتری، فیبر نوری و دیتا سنتر
ترخیص کالا از گمرک بوشهر ، ترخیص کار بوشهر
دانلود نسخه رایگان نرم افزار حسابداری بازرگانی وینا
وقت سفارت آلمان
گیفت اکسپرس
گروه صنعتی لوتوس
فروش انواع مینی پی سی آی MiniPci
ثبت نام آزمون گزینه دو با تخفیف بسیار ویژه
تولیدکننده صندلی امفی تئاتر،صندلی همایش،صندلی سینما،صندلی با دسته با
ترازیاب ویلد NAK2
پرکینز
سفری خاطره انگیز به کوآلالامپور(مالزی)