مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش ویژه مبل راحتی ریلکسی لیزی بوی
استخدام بازاریاب حرفه ای
کیت فلزیاب
پول
الیاف مخصوص اشیانه سازی ﭘرندگان زینتی
تور دونیم روزی کویر مصر
lمرکز تعمیرات تخصصی فکس و پرینتر . تعمیرات فوق تخصصی
آفرآنتالیاپروازترک(ویژه9مرداد)
ژل آتشزنه
لوازم یدکی ماکسیما
اجاره اتوبوس ، مینی بوس ، میدل باس ، ون
توزیع کننده کلید مینیاتوری هیوندای کره جنوبی (Hyundai MCB)