مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تلفن سانترال KX-T7630
دوره آموزشی اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی
دستگاه لیزر پرسرعت تیوب فلزی
کاملترین و کم حجم ترین نقشه آفلاین
آرمن گشت ایرانیان(مرکزتخصصی ویزا)
فروش ویژه اینورتر جوش با برندهای مختلف
آوای هوشمند قلم
جک پالت فاراپک
اینورتر خورشیدی
فروش ویژه اینترنت ADSL+2 مخصوص ایام شعبانیه
فروش plc زیمنس - پی ال سی زیمنس 02133985499
اعزام دانشجو به خارج