مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
DELL Latitude D830
فیش پرینتر hprt مدل 805
زنبق بار مهرشهر
47متری
شرکت پترو آرمید نوین پارسه
حمل وتخلیه اکسیژن مایع-نیتروژن مایع-آرگون مایع-کربن دی اکسید مایع
مجتمع سنگستان آروین اصفهان
نمایندگی فروش محصولات کنجدی
چاپ سی دی و دی وی دی تسنیم در تهران و کرج
قروش دوربین های مدار بسته و آداپتور
طراحی حرفه ای کاتالوگ و بروشور (هم رده نمونه های خارجی)
شرکت آمایاک تک آریا تولید کننده انواع لیبل