
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
شرکت نوآوران شیمی ساوه .کلسیم کلراید
تور 3 شب وان ترکیه
مادر و کودک نابغه
گاز هلیوم گرید 5 و 6 در سیلندرهای 50 لیتری
آگهی نمایندگی
فروش ویژه ی محفظه خمشی تیر بتنی
تدا ماندکاری وکیل پایه یک دادگستری
فروش سیلیس مورد استفاده در شالیزارهای برنج
نرم افزار حسابداری دودوتا
برگزاری کلاسهای تیزهوشان و پیشرفت تحصیلی
کارواش 2015 هیوندایی
انجام کلیه پروژه های دانشجویی پایان نامه پروپوزال کارشناسی کارشناسی ار