
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
سقف کاذب
فروش و نصب دستگاه ضبط مکالمات تلفنی
نمایشگاه زیورآلات نقره
کوله بار سفر خود را با ما ببندید
کپسول چاقی گیاهی مگاتروپین Megatropin
میخ و چاشنی
گوسفند زنده در محل با قصاب
دوره ی خصوصی آموزش سانترال پرظرفیت مقدماتی
ایران اسپلینت
خط 14 16 249 0912 درحد صفر
پوشش نانو، پیچ و رولپلاک سنگ نما، روغن چوب ترمو و ...
گرانیت نهبندان آستان در سنگبری رحمتی