
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
شیشه بالکن سهند
خط 00 64 109 0912 درحدصفر
دستگاه چرخ گوشت صنعتی
پخش محصولات اشپزخانه شفق
طراحی لوگو
استخدام مشاور املاک با درآمد بالای 5 میلیون
سیستم تلفنی ویپ VoIP
باغ ویلای بسیارلوکس درشهریار
دستگاه تسمه کش
تولید قطعات پلاستیکی
اجرای آردواز ، اجرای سقف شیب دار ، سقف ویلا و سوله
طراح وب سایت خود و دیگران شوید