
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش دستگاه کویتیشن کره ای CaviLipo
شیرینی خانگی تمشک
تور جنگل آمازون
فیلم ساده پرینتر Fargo 5000
ایران سوئیت
الکتروموتور و گیربکس زیمنس Siemens
تجهیزات پارکینگ بنای ماندگار
ریبون رنگی YMCKK پرینتر سی یات
نصب آنتن مرکزی در مشهد
مینی PLC لوتک - طرح LOGO زیمنس
فروش عمده روغن شترمرغ فرآوری شده اورگانیک
باجه شبانه روزی بیمه سامان