
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تولید تیرچه سفالی و فلزی
مجموعه فایل های آموزشی آباکوس
سامانه رایگان ارسال پیام کوتاه
فروشگاه اینترنتی گیاهان دارویی گیدارو
ریکاوری اطلاعات ، بازیابی اطلاعات هارد در سایت www.hardrecovery.ir
سرور hp
فروش کیت پی آرپی و سانتریفیوژ
شرکت طراحی وب سایت سنادیتا
تدریس خصوصی آمار و تحلیل آماری
لوازم ترمیم مو
تصفیه هوا
دیسک مخصوص برش اسفالت و بتون