
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش بلوئر های ساید چنل مارک رونتای RONTAI Side Channel
فروش تجهیزات آموزشگاه فنی و حرفه ای در استان گیلان
گابیون و توری گلستان
قرص لاغری امریکایی ریلاکر 12 کیلو لاغری دائمی Relacore
تک ماشین کو
بلندر ویتامیکس(مخلوط کن ویتامیکس)
نمونه سوالات آزمونهای آیلتس
بکس 3/8 اینچ تک ضربه زن بادی جیسون GW-12C
طراحی سایت و پرتال
رفع هرگونه مشکلات سخت افزاری ونرم افزاری
طراحی و بهینه سازی انرژی تاسیسات مکانیکی (HVAC) ساختمان
سمند SE با استاندارد یورو 2 و 4 صفرکیلومتر