مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
کتاب ((چگونه طلا بخریم؟))
فروش و نصب دستگاه ضبط مکالمات تلفنی
کارت پرینتر نیسکا PR5350
ویزای برزیل (برزیلیا )
شارژ ایرانسل و همراه اول
تصفیه آب صنعتی به روش اسمز معکوس RO
مجموعه کتابهای آموزش نقاشی سنا
استخدام مترجم
دارالترجمه رسمی آناهیتا
فروش trx
چگونه کباب پز خوب انتخاب کنیم ؟
لوله مانیسمان