
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
سی ان سی ام دی اف
نقطه جوش صافکاری
سیسمونی،اسباب بازی و عروسک هوشمند مامایار
گروه مهندسی متالوژی قربانی
کولر گازی 36000 اجنرال کم مصرف، اینورتر، گرید ++A
چراغ خورشیدی خیابانی و پارکی
بالابر صنعتی الکتروهیدرولیک
Fiber optic cable کابل فیبر نوری اسمارت SMART
مایع لنز و عینک مطالعه و طبی
تکین رول تولید کننده کرکره برقی
شرکت فنی بوش دیزل انژکتور
دستگاه سنگبری ساختمانیViper-130cm