
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
باکس فیلتر
تلفن سانترال مدل KX-DT346
سقف متحرک،ریل وی
مرکز زیبایی آتریسا ( هر روز جوان تر از دیروز )
سوله دست دوم جرثقیل سقفی و دروازه ای ساندویچ پنل
نخستین آموزشگاه تخصصی برنامه نویسی در قائم شهر
روغن اس کا اف ال اچ دی اف 900/روغن SKF LHDF 900
تور برلین نمایشگاه کشاورزی دی94 و بهمن
بازرگانی نگین باف تبریز صادرات واردات
کلمپس - گیره جوشکاری لوله های پلی اتیلن
متال انلاین
آکام سیستم ویانا