
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
توزیع انواع گاز کالیبراسیون و ترکیبی
کاشت مو و ابرو به صورت طبیعی
دستگاه نوبت دهی و فراخوان در مشهد
ساعت 2 زمانه طرح فراری
کارت پرینتر دوالیس 3
گریل پا نی نی
نرم افزار باسکول جاده ای کیاسیستم
طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی و دکوراسیون اداری سینما چوب
فروش گرانول پلی اتیلن خطی (LLDPE) گرید فیلم از شرکت سابیک و هانوا
کامل ترین موسسه چاپ دیجیتال در مرکز مشهد
اجاره مجتمع آپارتمانی
دستگاه تصفیه آب و پکیج تصفیه فاضلاب