
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
سازه فضا کار تبریز ، کارخانه سازه فضایی آسمان گستر
ویرایش و ترجمه مقاله / کتاب
خط تولید چیپس میوه
جوجه گردان سیخی،مرغ بریانی ایستاده،مرغ بریانی سیخی
توالت فرنگی مخزن دار اشتارک 3 - Starck3
فروش دستگاههای تصفیه آب
کلاس مکالمه فرانسه در زنجان
اطلاعات تخصصی عروسی با تک عروس
عرضه کلیه تجهیزات تخصصی لیزر پزشکی - تهران
اسیلوسکوپ دیجیتال , اسیلوسکوپ, اسیلوسکوپ سری TDS , کمپانی OWON
طراحی و اجرای سنگ کورین
تخت خواب ماشینی مدل تی تی همراه پمپ بنزین