
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
نسل سوم پلنت های پالایش انواع قیر
وینچ معدنی LVD 34 ЛВД3 (ЛВД-31; ЛВД-32; ЛВД-33; ЛВД-34)
مولتی متر دیجیتال MASTECH – مدل MS8340A
تعمیرات تخصصی فکس/ دستگاه فکس/ فکس پاناسونیک با گارانتی
خدمات تاسیساتی مشرق
اتصالات پلی اتیلن
پوشاک زنانه دیتو
اروپا بدون مدرک زبان انگلیسی با تضمین ویزا
انواع چاپ لباس ورزشی ومحرم
چاپ افست
دستگاه کفشور کف
سیم بکسل حفاری